Mobirise Web Site Builder

 ALFA STUCADOORSBEDRIJF
Stucwerk van topklasse!
DIENSTEN
Alfa Stucadoorsbedrijf VOF uit Roermond biedt u de volgende diensten voor het stucwerk

Gedegen stucwerk waar de wensen en eisen van u als opdrachtgever vooropstaan is wat Alfa Stucadoorsbedrijf in Roermond als vakkundig stukadoorsbedrijf u kan bieden. Heldere afspraken en kwaliteit in alle aspecten van de werkzaamheden. Van begin tot eind bent u verzekerd van stucwerk dat voldoet aan alle kwaliteitseisen die courant zijn in ons vak. Met een team van goed opgeleide vakmensen klaart ons stukadoorsbedrijf alle klussen. Met duurzaam en esthetisch resultaat. Bij Alfa Stucadoorsbedrijf uit Roermond is de klant nog altijd koning en dat zie je terug in alle werkzaamheden die ons stukadoorsbedrijf realiseert.

Stukadoors- en sierpleisterwerk


Onder stukadoors- en sierpleisterwerk verstaan we diverse soorten stucwerk met verschillende soorten korrelstructuren en -diktes. Sierpleister heeft veel mogelijkheden in zowel kleuren als stijlen. De afwerking is hard, wat ervoor zorgt dat beschadigingen nauwelijks voorkomen. Het is daarbij beschikbaar in duizenden kleuren, zodat het altijd bij uw persoonlijke voorkeuren aansluit. Wij kunnen ook desgewenst ornamenten aanbrengen, zodat het stucwerk een nog eigener karakter krijgt. Wij leveren u eveneens producten om het stucwerk goed te kunnen reinigen. Zo kunt u lang genieten van ons stucwerk.

Spackspuitwerk


Spackspuitwerk is stucwerk dat steeds vaker wordt gebruikt als strakke en sterke wandafwerking in huizen en kantoorpanden. Deze wandafwerking is daarbij zo’n beetje de voordeligste manier van het aanbrengen van sierpleisterwerk en stucwerk. Alfa Stucadoorsbedrijf raadt deze manier van afwerking dan ook ten zeerste aan. De grofheid van het spuitwerk is aan u. En welke kleur u wilt ook.

Lijsten en ornamenten aanbrengen

Natuurlijke elementen in uw interieur geven een meerwaarde. Hout, riet, marmer, natuursteen... Ze zien er allemaal prachtig uit. Ook de ornamentele stijlen van Alfa Stucadoorsbedrijf passen perfect bij uw interieur en laten zich goed combineren met modern of klassiek design..

Onderhoud

Wij hebben een keur aan producten voor het onderhoud van uw stucwerk. Dit kunnen wij overigens ook periodiek voor u uitvoeren. Zo blijft uw stucwerk langer mooi en kunt u er langer van genieten.

Bel ons voor een vrijblijvende offerte

Telefoon: 06 - 84151610

ADRES
Wilhelminalaan 76
6042EP Roermond - Maasniel

CONTACTS
Email: info@alfastucadoorsbedrijf.nl
Telefoon: 06 - 84151610


Bedankt voor de aanvraag, wij nemen contact met u op.